Livrare

Produsele aflate pe site-ul www.plantmech.ro se livreaza in toate zilele lucratoare (cu exceptia sarbatorilor legale) oriunde in tara , in ambalajul original al producatorului , sigilate.

Se pot face comenzi atat telefonic , cat si online.

Programul de preluare a comenzilor telefonice este de luni pana vineri in intervalul orar 11:00-15:00.

In regim online, comenzile pot fi plasate oricand, prin intermediul site-ului www.plantmech.ro, dar vor fi prelucrate doar in urmatoarea zi lucratoare.

Timpul de livrare este de 48h -72h (zile lucratoare) din momentul confirmarii comenzii. Daca exista comenzi numeroase, timpul de livrare poate sa fie prelungit pana la o saptamana.Fac exceptie perioadele aglomerate (ex. Black Friday) , sarbatorile legale sau perioadele in care traficul este ingreunat din cauza conditiilor meteo , cand pot sa apara intarzieri mai mari.Cand se fac comenzi  mari , care depasesc stocul existent , pot sa apara intarzieri pentru completarea stocului.

Costuri de livrare :

Nu este disponibila livrarea in afara Romaniei.

National:

  • sub 250 RON se aplica tarifele serviciului de curierat in functie de greutate si kilometri( ex :25.65 lei+TVA se adauga la pretul comenzii,daca coletul nu depaseste 1 kg ) Pentru coletele cu greutatea mai mare de 1 kg se percep taxe suplimentare de curierat – 1.2 ron pentru fiecare kilogram in plus.Pot sa apara costuri suplimentare de transport daca adresa de livrare se afla in afara ariei obisnuite de livrare(localitati izolate).
  • gratuit pentru orice comanda peste 250 RON