Despre noi

plantmech.ro este un magazin online de produse si remedii naturiste, o echipa profesionista, dornica de a contribui, cu ajutorul puterii tamaduitoare a plantelor si a altor remedii daruite de natura, insusiri dovedite de secole, la imbunatatirea nivelului de sanatate si al calitatii vietii dumneavoastra si al intregii familii.
Va oferim ocazia de a beneficia prin serviciile magazinului nostru online de o gama larga de produse, remedii si suplimente naturale, la preturi accesibile , incercand sa mentinem tot timpul cel mai bun raport calitate/pret, cat si de consiliere medicala , asigurata de un medic specialist apifitoterpeut.
In ziua de astazi, cand lumea nu doreste sa piarda timp pretios cu traficul dificil ,aglomeratia si alte inconveniente legate de deplasarea la magazinele clasice, noi putem face ca totul sa fie simplu si placut, trimitand produsele solicitate acasa sau la birou in cel mai scurt timp posibil !
Noi va punem la dispozitia dumneavoastra produse alese cu grija, de la producatori si distribuitori acreditati, pentru a respecta standardele de calitate si termenele de garantie.Produsele comercializate detin notificari si certificate de conformitate.
Site-ul nostru se afla intr-o continua dezvoltare, zilnic adaugam produse noi, remedii de ultima ora pentru diferite afectiuni.
De asemenea vom veni cu promotii, pachete de produse la preturi atragatoare, pentru a va oferi sansa de a le achizitiona in cele mai avantajoase conditii .
Va multumim si va mai asteptam pe la noi !
Echipa Plantmech